Uvjeti kupnje

TVORNICA TEKSTILA TRGOVIŠĆE d.o.o. 49214 Veliko Trgovišće, dr Stanka Pinjuha 16 OIB: 18749574621 E-mail: prodaja@ttt.hr

Opće odredbe

Tvornica tekstila Trgovišće d.o.o. sa sjedištem na adresi Dr. Stanka Pinjuh 16, Veliko Trgovišće, Hrvatska, OIB: 18749574621 (dalje u tekstu „Prodavatelj“) pruža mogućnost kupnje proizvoda iz svojeg asortimana putem web–trgovine, odnosno putem internetske stranice „ttt.hr“.

Ovi Opći uvjeti sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, Zakonom o obveznim odnosima, Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkoj trgovini te uređuju ukupan postupak prodaje proizvoda korisniku od strane prodavatelja. Korištenjem usluge „ttt.hr“, odnosno potvrdom narudžbe, korisnik/kupac potvrđuje kako je u cijelosti upoznat i suglasan s ovim Općim uvjetima, kao i s uvjetima kupnje konkretnog proizvoda. Molimo vas da pažljivo pročitate ove uvjete i odredbe prije korištenja. Vaša suglasnost s ovdje navedenim uvjetima i odredbama je preduvjet za izvršavanje kupnje.

Online kupovinu proizvoda možete koristiti/izvršiti samo na području Republike Hrvatske što podrazumijeva dostavu kupljenih proizvoda isključivo na istom području.

Korištenje web-trgovine namijenjeno je punoljetnim osobama i poslovno sposobnim fizičkim i pravnim osobama isključivo u skladu s pozitivnim propisima za pregled objavljenih sadržaja, kupnju dostupnih proizvoda predavanjem pravno valjanih narudžbi i komunikaciju s prodavateljem. Za postupanje suprotno ovoj odredbi prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.

Kupnju možete izvršiti kao registrirani kupac ili kao kupac-gost.

Opći uvjeti koji se primjenjuju na konkretnu transakciju između prodavatelja i Vas kao korisnika oni su koji su u trenutku potvrđivanja transakcije javno objavljeni na internetskoj stranici putem koje se transakcija obavlja. Upućujemo Vas da prije svake kupnje provjerite važeće Opće uvjete.

Prodavatelj je ovlašten u svako doba, bez obaveze prethodne obavijesti, mijenjati sadržaj ovih Uvjeta, asortiman proizvoda, cijene istih, druge podatke vezane uz „ttt.hr“ web-trgovinu, te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.

Prodavatelj će uložiti razuman napor kako bi se na internet stranicama web trgovine objavljivali točni i aktualni podaci, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih, kao što i ne daje pravo prigovora u tom smislu. Prodavatelj ne odgovara za štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, posebnu ili posljedičnu štetu) koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela internetske lokacije ili nečega što je na njoj objavljeno ili dodano od strane drugih korisnika. Prodavatelj i dobavljači ne preuzimaju nikakvu zakonsku odgovornost za točnost, potpunost ili korisnost podataka, uređaja, proizvoda ili postupaka ovdje prikazanih te ne jamče da uporaba informacija, uređaja, proizvoda ili postupaka neće uznemiravati privatna prava.

Sklapanje ugovora o kupoprodaji

Prilikom pregledavanja sadržaja web trgovine možete slobodno birati željene artikle i dodavati ih u košaricu. Ova radnja nije niti na koji način obvezujuća. Nakon što ste odabrali željene artikle i sigurni ste da ih želite kupiti, krećete u proces narudžbe prilikom kojeg unosite sve podatke potrebne za izvršenje narudžbe, potvrđujete svoju suglasnost sa Općim odredbama i uvjetima korištenja web trgovine, te ovisno o odabranom načinu plaćanja, izvršavate plaćanje. Radnje koje ste izvršili i potvrdili prilikom procesa predavanja narudžbe smatraju se sklapanjem ugovora o kupoprodaji i kao takve su obvezujuće.

Ovi Opći uvjeti čine sastavne dijelove ugovora o kupoprodaji sklopljenog putem web trgovine.

Nakon predavanja Vaše narudžbe korištenjem sučelja web trgovine, primiti ćete na e-mail adresu koju ste upisali u procesu narudžbe, automatski generiranu potvrdu o primitku narudžbe. Potvrda o primitku narudžbe ne smatra se potvrdom sklapanja ugovora o kupoprodaji od strane Prodavatelja, već je isključivo dokument kojim se potvrđuje primitak narudžbe.

Zadržavamo pravo odbijanja primljene narudžbe ukoliko je zbog izvanrednih okolnosti nismo u mogućnosti izvršiti prema standardima kvalitete web trgovine Prodavatelja. Prodavatelj nije obvezan na temelju primljene narudžbe sklopiti ugovor o kupoprodaji u slučaju kada ne može u potpunosti izvršiti obveze iz ugovora. Ugovor o kupoprodaji od strane Prodavatelja smatra se sklopljenim u trenutku slanja automatski generirane potvrde narudžbe.

Cijene

Cijene proizvoda u web-trgovini maloprodajne su cijene, izražene u eurima s pripadajućim porezom na dodanu vrijednost (PDV-om). Istaknute cijene proizvoda ne sadrže cijenu troškova prijevoza, dostave ili poštanskih usluga koje se naplaćuju dodatno.

Prodavatelj je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti kao što je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati cijene isključivo za web-trgovinu „ttt.hr“.

Sukladno važećim odredbama Zakona o zaštiti potrošača Prodavatelj može po svojoj odluci određene proizvode ponuditi po cijenama nižim od cijena u redovitoj prodaji, odnosno uz poseban popust koji je dostupan pod istim uvjetima svim korisnicima ili samo specificiranoj skupini korisnika, kao što su npr. osobe koje su se pretplatile na newsletter web-trgovine. Uvjeti posebnih oblika prodaje poput trajanja takve prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl. bit će opisani na stranici proizvoda.

Proces upisivanja cijene na internetsku stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka pogreške, s obzirom na to da se ne radi o automatskom unosu. Takve su situacije izvanredne i za njih Vam se unaprijed ispričavamo, te ćemo Vas u slučaju pogreške, obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni proizvod te nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi. U tom slučaju Prodavatelj nije obavezan sklopiti ugovor o kupoprodaji po nepovoljnim uvjetima.

Načini plaćanja

Na stranici „ttt.hr“ nudimo Vam sljedeće mogućnosti/načine plaćanja:

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom

Naručene proizvode možete platiti online karticama MasterCard, Maestro, VISA, Diners i Google Pay. Online plaćanje vrši se putem sustava Monri WS Pay.

Obročno plaćanje kreditnim karticama nije omogućeno.

Plaćanje pouzećem

Cjelokupni iznos cijene proizvoda i troškova dostave platit ćete isključivo u gotovini dostavljaču prilikom same isporuke i preuzimanja proizvoda.

Plaćanje općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete primiti potvrdu narudžbe za naručene artikle koja će sadržavati sve podatke i upute za uplatu. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – općom uplatnicom putem banke, pošte, FINA i sl. Proces isporuke počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

Mogućnost uplate iznosa narudžbe imate unutar 2 radna dana od potvrde predrezervacije narudžbe. Ukoliko uplata narudžbe nije izvršena unutar navedenog roka, narudžba se stornira.

Za sve vrste plaćanja račun se ispostavlja isključivo u elektroničkom obliku na e-mail kupca.

Moguće je izdavanje R1 računa za sve oblike plaćanja. Opcija “Želim R1 račun” se odabire prilikom odabira načina plaćanja uz unos svih potrebnih podataka za izdavanje R1 računa. Izdavanje R1 računa trenutno je dostupno kao opcija samo pravnim osobama registriranima u Republici Hrvatskoj. Zbog zakonskih propisa nismo u mogućnosti naknadno izdavati R1 račune.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Ugovorni partner koji se brine za tehničku ispravnost i sigurnost aplikacije za kartično plaćanje je Monri WSPay. Monri WSPay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između Monri WSPay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Dostava i preuzimanje robe

Nakon što predate narudžbu na web trgovini, Prodavatelj zaprima Vašu narudžbu koju potvrđuje ovisno o zadovoljavanju svih uvjeta iz Ovih općih uvjeta poslovanja i ostalih uvjeta navedenih u sekciji “Sklapanje ugovora o kupoprodaji” te kreće u pakiranje pošiljke ovisno o načinu plaćanja. Kod kartičnog plaćanja i plaćanja pouzećem pošiljka se pakira i šalje odmah nakon što Prodavatelj pošalje automatski generiranu Potvrdu narudžbe. Kod ostalih oblika plaćanja pakiranje i slanje počinje nakon primitka uplate.

Prodavatelj za dostavu naručenih proizvoda koristi usluge logističkog pružatelja GLS, odnosno nadalje mrežu ugovornih transportnih partnera istih, isključivo na području Republike Hrvatske. Dostava se vrši isključivo na teritoriju Republike Hrvatske.

Za svaku narudžbu iznad 100.00€ dostava na području Republike Hrvatske je besplatna.

Za narudžbe manje od 100.00€ prodavatelj naplaćuje iznos od 6.00€ po pošiljci (PDV uključen) te ga obračunava automatski prilikom kupnje proizvoda, odnosno izdavanja računa na kojem su navedena cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave.

Prodavatelj neće mijenjati uvjete prodaje nakon sklapanja ugovora niti odustati od isporuke robe osim u slučaju da zbog tehničke pogreške dođe do pogrešnog iskazivanja stanja zaliha o ćemu ćemo Vas obavijestiti putem dostavljenih kontakt podataka. Omogućiti ćemo vam da izaberete drugi proizvod umjesto nedostupnog proizvoda iz prvotno sklopljenog ugovora, bez obveze prihvaćanja takve ponude. U slučaju vašeg neprihvaćanja ponude, plaćeni iznos će vam biti vraćen ukoliko je uplata s vaše strane prethodno izvršena.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prodavatelj nije odgovoran za eventualno kašnjenje isporuke paketa putem dostavne službe.

Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, dužni ste pregledati isporučeni paket te u slučaju vidljivog oštećenja imate pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda.

Potpisom dostavnice i primitkom računa kupac potvrđuje da je prilikom preuzimanja proizvoda izvršio njegov pregled.

Jednostrani raskid ugovora

Na jednostrani raskid ugovora imate pravo bez navođenja razloga u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi ste sami odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed.

Da bi mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, morate obavijestiti  Prodavatelja o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to dostavom pravilno popunjenog Obrasca za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji, zajedno s originalnim računom na e-mail adresu: prodaja@ttt.hr.  Obrazac možete ispuniti elektronskim putem ili fizički nakon ispisa.

Povrat možete izvršiti na adresu: Tvornica tekstila Trgovišće d.o.o. 49214 Veliko Trgovišće, Dr. Stanka Pinjuha 16. u originalnoj ambalaži i s naznakom “povrat robe”. Povrat robe možete također izvršiti besplatno ukoliko želite isti izvršiti putem pružatelja usluge GLS, što možete zatražiti prilikom predavanja/slanja Obrasca za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji kada možete zatražiti prikup robe od strane Prodavatelja.

Povrat možete izvršiti i u TTT shopu, Zagreb, Ilica 171, u radno vrijeme prodavaonice.

Preduvjet jednostranog raskida Ugovora jest da roba nije korištena te da se nalazi u originalnoj ambalaži uključivo s originalnim etiketama. Ukoliko je do korištenja (umanjenja vrijednosti) došlo, po primitku vraćene robe izvršiti ćemo procjenu stanja robe prema vidljivim znakovima upotrebe i sukladno tome odrediti koji će vam postotak povrata novca biti isplaćen. U takvim situacijama ćemo vas kontaktirati i pokušati pronaći obostrano najprihvatljivije rješenje.

Povrat novca za robu koja Vam je dostavljena, Prodavatelj može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena, najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu obavijest o raskidu ugovora. Prodavatelj će povrat izvršiti koristeći isto sredstvo plaćanja koje ste koristili prilikom narudžbe. Prodavatelj nije u mogućnosti izvršiti povrat dodatnih troškova koji se mogu javiti u procesu povrata. Prodavatelj neće zaprimate povrate poslane na način da zahtijevaju plaćanje pouzeća prilikom preuzimanja.

Ostali povrati i reklamacije robe s nedostatkom

Imate također pravo na prigovor ili reklamaciju u zakonskom roku prema zakonu o zaštiti potrošača u slučajevima da Vam je isporučena robe koja nije naručena i ukoliko Vam je isporučena robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu.

Svoje prigovor ili reklamaciju sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, možete uputite na e-mail adresu prodaja@ttt.hrili putem pošte na adresu Tvornica tekstila Trgovišće d.o.o. (TTT web), Dr. Stanka Pinjuh 16, 49214 Veliko Trgovišće, Hrvatska. Na sve zaprimljene prigovore odgovoriti ćemo u što kraćem roku, no najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora, te ćemo riješiti Vaš prigovor na najpovoljniji mogući način.

Povrat u slučaju reklamacije izvršit će se nakon zaprimanja prigovora na način da će se u dogovoru s Vama organizirati prikup od strane dostavne službe koja će paket vratiti na našu adresu. Povrat je besplatan. Povrat možete izvršiti i u TTT shopu, Zagreb, Ilica 171, u radno vrijeme prodavaonice.

Reklamacija će se smatrati valjanom ako se pregledom proizvoda i, ukoliko je potrebno, dodatnim vještačenjem, utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača.

Ukoliko se utvrdi da je reklamacija pravovaljana, o našem trošku zamijeniti ćemo robu za istovjetnu bez nedostataka ili vratiti cjelokupan iznos koji je plaćen za proizvod, uključivo s troškovima dostave.

U slučaju da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko se prigovor potrošača odbije, kupac koji je uputio prigovor snosit će trošak ponovne dostave kupljenog proizvoda na adresu kupca.

U slučaju povrata jednog od proizvoda koji je kupac kupio, a proizvod je bio dio posebnog oblika prodaje (npr. popust na set), kupac ne dobiva natrag punu cijenu proizvoda, već cijenu umanjenu za iznos popusta, odnosno iznos cijene bez primijenjenih posebnih oblika prodaje.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, prodavatelj zadržava pravo zahtijevati nadoknadu nastalih troškova.

Prava i obveze Prodavatelja i kupca

Nakon što napravite narudžbu i za istu uplatite iskazanu kupoprodajnu cijenu i nakon što Vam potvrdimo Vašu narudžbu sukladno ovim Općim uvjetima dužni smo dostaviti Vam prodanu robu u roku i na način kako je opisano u ovim Općim uvjetima. Jamčimo da su proizvodi koje nudimo na svojoj web trgovini u isključivom vlasništvu Prodavatelja te odgovaramo za sve materijalne nedostatke na robi koju prodajemo na opisani način sve sukladno pozitivnim zakonskim propisima Republike Hrvatske.

Mi kao Prodavatelj obvezni smo osigurati istinite informacije o ponuđenoj robi i pružiti potpune informacije o plaćanju kupoprodajne cijene i isporuci robe.

Mi kao Prodavatelj (kao i treće strane povezane s njim) nismo odgovorni, bez obzira na uzrok i trajanje, za eventualnu nedostupnost web trgovine, bilo kakvo kašnjenje ili prekid u prijenosu informacija, djelomični ili potpuni prekid ili pogrešan rad i/ili tehničke probleme koji mogu dovesti do pogrešne obrade podataka te bilo kakva potraživanja ili gubitke koja iz tog proizlaze.

Vi kao kupac dužni ste platiti cijenu kupljenih proizvoda i troškova dostave ukoliko su isti uključeni u ukupnu vrijednost narudžbe, te preuzeti kupljene proizvode prilikom isporuke. Za sve reklamacije ovlašteni ste obratiti nam se, prema gore navedenim uputama. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe od trenutka njezinog preuzimanja, koje nastane kao rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode i obilježja robe.

Rješavanje sporova

U slučaju spora kupac i prodavatelj nastojat će isti riješiti sporazumno.

Ukoliko kupac i prodavatelj nisu u mogućnosti spor riješiti sporazumno, mirnim putem, svi sporovi koji mogu nastati temeljem ovih Općih uvjeta rješavat će se pred nadležnim sudom u Zagrebu.

Privatnost i sigurnost

Smatramo da je zaštita Vaše privatnosti i Vaših osobnih podataka vrlo važna stvar na koju obraćamo pozornost u svim našim poslovnim odnosima. Poštujemo tajnost Vaših osobnih podataka i uvijek postupamo u skladu s odgovarajućim odredbama zakona i drugih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka te odredbama Pravila zaštite podataka i privatnosti korisnika.

Pravila zaštite podataka i privatnosti korisnika uključivo s Pravilima o kolačićima (‘cookies’) smatraju se sastavnim dijelom Općih uvjeta i odredbi korištenja web trgovine Merla i dostupna su na poveznici ‘Pravila zaštite podataka i privatnosti korisnika’.

Koristimo sve odgovarajuće tehničke mjere kako bismo osigurali sigurnost podataka, a posebice kako bismo zaštitili vaše podatke od rizika tijekom prijenosa podataka, kao i od neovlaštenog pristupa trećih strana. Ove će se mjere s vremena na vrijeme prilagoditi u skladu s najnovijim dostignućima. Kako bismo osigurali osobne podatke koje unosite na našoj web stranici koristimo sigurnosni transportni protokol (SSL) koji šifrira vaše podatke tijekom prijenosa.

Web stranice „ttt.hr“ koriste kolačiće (‘cookies’) s ciljem poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva. Kolačić je standardizirana tekstualna datoteka koju vaš web preglednik čuva na vašem računalu u vremenskom razdoblju koje je odredio pružatelj kolačića. Kolačići omogućavaju lokalno pohranjivanje informacija kao što su postavke jezika, sadržaj košarice za kupnju i privremene identifikacijske značajke koje se mogu pozvati tijekom sljedećih posjeta web lokaciji kako bi se ponovno postavile odgovarajuće postavke koje je korisnik odabrao prilikom prethodnog posjeta. Ove informacije mogu biti spremljene jedino ako vi to kao korisnik omogućite. Web stranice i trgovina ne mogu dobiti pristup informacijama bez vaše dozvole i ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu.

Prilikom prve posjete našim web stranicama i web trgovini samostalno ćete odabrati razinu kolačića koju želite pohraniti na svom računalu te na taj način u potpunosti upravljati procesom korištenja kolačića.

Možete pregledati i izbrisati kolačiće koji se koriste u sigurnosnim postavkama vašeg preglednika. Postavke preglednika možete konfigurirati u skladu s vašim željama i, na primjer, odbiti prihvatiti kolačiće trećih strana ili bilo koje kolačiće.

Intelektualno vlasništvo

Uvjeti korištenja materijala

Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihovog dijela te odabir i usklađivanje njihovog sadržaja bez izričitog pismenog dopuštenja TTT d.o.o. Zabranjeno je koristiti ove stranice za trgovinu, prodaju te u ostale trgovačke svrhe osim kupnje od TTT d.o.o. Svako objavljivanje reklama ili prikupljanje ponuda za proizvode i usluge nije dozvoljeno bez pismenog odobrenja TTT d.o.o. Zabranjuje se prenošenje i objavljivanje uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja kao niti onih koji krše neka od prava bilo koje strane ili sadrže viruse ili drugi štetan materijal. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica kršenja nekog prava ili za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići. Iako nije naš običaj uređivati materijale i poruke koje korisnici objavljuju na ovoj adresi, pridržavamo pravo (ali ne i obvezu) da korisničke poruke u cijelosti ili djelomično izbrišemo.

Autorska prava

Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada TTT d.o.o. ili je ustupljeno TTT d.o.o., a u vlasništvu je trećih osoba. TTT d.o.o. također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije. Ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo u posjedu TTT d.o.o. ili u vlasništvu trećih osoba, a TTT d.o.o. je nositelj licence. Ne smijete smatrati da je bilo koji sadržaj na ovoj lokaciji za uporabu bez ograničenja, no može se zatražiti dozvola za umnožavanje.

Galerija slika

Sve fotografije, slike i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim internetskim stranicama vlasništvo su TTT d.o.o.. Dopuštenje se daje medijskim subjektima radi upotrebe materijala isključivo u informativne, uredničke i promidžbene svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima uz navođenje izvora i autora. Drugačija uporaba materijala s „ttt.hr“ nije dopuštena. Također nije dopuštena uporaba bilo kojeg materijala s ovih stranica u svrhu prodaje ili nuđenjem na prodaju proizvoda ili usluga bilo koje vrste. Definirano dopuštenje i način uporabe ovih internetskih stranica ne smije se prenositi, podugovarati ili dodjeljivati i svaki namjeravani i pokušani prijenos, podugovaranje ili dodjeljivanje smatrat će se ništavnim. Uporabom materijala s internetskih stranica medijski korisnici obvezuju se u potpunosti pridržavati ovdje utvrđenih ograničenja, uvjeta i zahtjeva. TTT d.o.o. ne daje jamstvo ili pravo prigovora u pogledu točnosti i potpunosti bilo kojih materijala koji se nalaze na njenim internetskim stranicama te se ne smatra odgovornom za eventualne posljedice koje mogu nastati zbog drugačijeg tumačenja materijala na ovim internetskim stranicama. Medijski subjekti i ostali korisnici koji upotrebljavaju ove internetske stranice izrijekom prihvaćaju obeštetiti TTT d.o.o. za bilo kakva i sva potraživanja, troškove, štete, odgovornosti koje nastaju nesavjesnom uporabom materijala s internetskih stranica od strane istog korisnika uključujući i bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu.

Završne odredbe

Ovi Opći uvjeti i pravila podložni su promjenama, izmjenama i dopunama u bilo kojem trenutku. Bilo kakva izmjena ili ukidanje Općih uvjeta stupit će na snagu trenutkom objave na internetskim stranicama prodavatelja.

Kupac se obvezuje povremeno iznova pročitati Opće uvjete kako bi se upoznao s eventualnim promjenama. Ako kupac koristi stranice web-trgovine nakon izmjene Općih uvjeta, smatra se da je upoznat s izmjenama, da ih razumije i u cijelosti prihvaća. Prodavatelj isključuje svoju odgovornost za bilo kakvu štetu prouzročenu kupcu/posjetitelju ili trećim osobama uslijed takvih izmjena.

U slučaju ništavnosti pojedinih odredbi Općih uvjeta, takva ništavost neće utjecati na valjanost bilo koje druge odredbe ovih Općih uvjeta i preostali dijelovi ovih Općih uvjeta će ostati na snazi.

Ako bilo koja strana ne iskoristi svoja prava iz Općih uvjeta, to se neće smatrati odricanjem ili gubitkom istih prava u budućnosti, kao ni bilo kojih drugih prava iz ovih Općih uvjeta.

Ovi Opći uvjeti primjenjuju se od 15. travnja 2024.

Moj profil